Willem Beukelszoonstraat (begane grond)    

Luxe 2 kamer benedenwoning met tuin

Indeling

Entree. Lichte hal. Ruime en sfeervolle woonkamer (6x4m) met toegang middels een schuifpui tot de tuin. Luxe keuken (3x2m) voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Lichte, aan de voorzijde gelegen slaapkamer (3.5x3m). Mooie luxe badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. Ruime goed onderhouden tuin (6x4m).

Bijzonderheden

Deze sfeervolle woning is voorzien van CV, een mooie laminaat vloer, dubbele beglazing en meubels. Recentelijk totaal gerenoveerd en in zeer goede staat. Gelegen in een rustige buurt nabij het strand, de boulevard, diverse winkels en openbaar vervoer.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 960,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1025,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving