2e Antonie Heinsiusstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai gemeubileerd 2 kamer appartement

Indeling

Entree, hal. Trap naar eerste etage. Overloop. Ruime woonkamer van 28m2 waarvan van het achterste gedeelte (achter de kastenwand) een slaapkamer gemaakt is (16m2). Gesloten keuken van 10m2 voorzien van diverse inbouw apparatuur. Via de keuken heeft u toegang tot een zonnig balkon van ca. 8m2. Compacte badkamer met douche, wastafel en toilet.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-10-2020

Bijzonderheden

Voorzien van CV en mooie houten vloer. Gelegen nabij openbaar vervoer en winkels.Voldoende parkeergelegenheid met een vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 50.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 925,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 5,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Meubileringskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1100,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving