Dorpstraat, van (2e etage)    

Fraai 2-kamer appartement met terras

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang met het appartement op de 2e verdieping aan de achterzijde. U betreedt het appartement in een ruime lichte woonkamer 4.10x4.10 die toegang biedt tot de slaapkamer 3.10x2.70 en een royaal terras met een rustgevend uitzicht.
De badkamer 1.80x1.60 bestaat uit een douche, een toilet en een wastafel. (wastafel wordt vernieuwd) Verder is er een gedeelde wasmachine aanwezig in het pand. Er is een luxe keuken behorend bij dit appartement. Deze is echter te bereiken via de gang.
Deze woning is slechts beschikbaar tot 31-10-2022


Bijzonderheden

Appartement is voorzien van CV en is goed onderhouden. Gelegen in een mooi en rustig gedeelte van het statenkwartier. Badplaats Scheveningen en het centrum zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het ov of met de fiets.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-11-2020
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 30.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 740,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 125,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving