Frederik Hendriklaan (2e + 3e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Recentelijk gerenoveerd 5 kamer appartement met terras

Indeling

Gezamelijke entree begane grond. Entree appartement op de eerste etage. Trap naar 2e etage. Ruime overloop met apart toilet. Grote woonkamer ensuite (10.5x3.95m) met aan de achterzijde een lichte serre (3.95x2.2m). Aan de voorzijde bevindt zich een logeerkamer of werkruimte (7m2). En aan de achterzijde bevindt zich de ruime keuken (12m2). Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
3e etage: Op deze etage bevinden zich 3 slaapkamers (van resp. 16, 12 en 8m2). Vanuit twee slaapkamers heeft u toegang tot het ruime l-vormige terras (16m2). Ruime badkamer (5.5m2) met hoekbad met douche en dubbele wastafel. Op deze etage bevindt zich nog een apart toilet.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-08-2021

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en is goede staat. Uitstekend gelegen aan een gezellige winkelstraat met veel winkels. Nabij de Scheveningen haven en openbaar vervoer. Per fiets bent u in 5 minuten bij het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan.


Details appartement

Beschikbaar per: 17 augustus 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e + 3e etage
Oppervlakte: 145.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1950,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving