Statenlaan (begane grond)    
    VERHUURD ONDER VOORBEHOUD  

Nette studio dichtbij de haven

Indeling

Woon-/slaapkamer van 7.0x4.5 met een open keuken voorzien van een 4-pits kookplaat, afzuigkap en koelkast. Deze zelfstandige woning heeft een voortuin. Eigen badkamer (op de gang) voorzien van een douche en toilet. Tevens is er een centrale wasmachine en een droger aanwezig. Vragen over deze kamer uitsluitend per email naar Jennifer@anvastgoed.nl


Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, stoffering, openhaard en een gezamenlijke fietsenberging. Gelegen op loopafstand van de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, de haven met leuke restaurants, het strand, Omniversum, Museon en openbaar vervoer (bus 23 en tram 10, 11, 17). In 5 minuten fietsen bent u bij de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamelijk inkomen van 47.325 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 01-11-2020
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Statenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 38.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 495,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 95,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 625,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving