Boomsluiterskade (bg + 1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Uniek 2 slaapkamer woning met tuin

Indeling

Entree op de begane grond. Kleine hal. Lichte woonkamer (26,5m2) aan de voorzijde en eetkamer (19,5m2) aan de achterzijde. De eetkamer heeft een open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en twee openslaande deuren naar de tuin van 22m2. De woonkamer heeft toegang tot een separaat toilet en een kast met CV aansluiting. Open trap naar de 1e etage.
1e etage: Overloop met ruimte voor wasmachine en droger. Hier bevinden zich twee slaapkamers van elk 20m2. Moderne badkamer voorzien van een bad met douche, twee wastafels en een 2e toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat vloeren, een moderne badkamer en een patio. Gelegen op een loopafstand van Centraal Station en het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Stationsbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 86.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 3
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1260,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 15,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1275,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving