Huurwoningen in Transvaalkwartier-Noord

Wonen in Transvaalkwartier-Noord is wonen in een van de rustigere buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Paul Krugerlaan, Engelenburgstraat en Steijnlaan waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Transvaalkwartier-Noord worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 900 en 1000 euro. Maar ook kamers kan je huren in Transvaalkwartier-Noord met een gemiddelde huurprijs van 498 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Transvaalkwartier-Noord staan woningen gemiddeld 17 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Statistieken van Transvaalkwartier-Noord

Transvaalkwartier-Noord behoort tot 1 van de goedkoopste buurten in Den Haag. Een woning in Transvaalkwartier-Noord kost gemiddeld 735 euro. Dat is 37% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Kijkend naar alle aangeboden huurwoningen in de afgelopen 12 maanden in Transvaalkwartier-Noord zien we dat Paul Krugerlaan, Engelenburgstraat en Steijnlaan veel aanbod hebben. Ook Pretoriusstraat en Paul Krugerplein hebben veel woningen in verhuur gehad in de afgelopen 12 maanden.


Kenmerken huizen te huur in Transvaalkwartier-Noord

Prijscategorien

In Transvaalkwartier-Noord komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. In de prijcategorie tot 800 euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 71% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 800 tot 1200 euro. 22% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Kamers

Transvaalkwartier-Noord kent het meeste aanbod van 1 kamer woningen (56% van het aanbod). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (25%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Transvaalkwartier-Noord in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Transvaalkwartier-Noord (56%). In de top 3 staan tevens een kamer (40%) en een huis (4%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 0% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Transvaalkwartier-Noord. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 7% van de huurwoningen een balkon.

Inwoners van Transvaalkwartier-Noord

Transvaalkwartier-Noord is een buurt in Den Haag met weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 10% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 35%.

Gezin met kind
65 plussers
25-65 jaar
Aantal inwoners

Eerder verhuurd in Transvaalkwartier-Noord

Woningen worden snel verhuurd in Den Haag. Ons actuele woningaanbod is maar een momentopname, we krijgen dagelijks nieuw aanbod door heel Den Haag heen, zo ook in Transvaalkwartier-Noord. Hieronder zie je een lijst van aanbod wat in het recente verleden te huur heeft gestaan.