Loosduinseweg (2e etage)    

Leuke bovenwoning met 2 slaapkamers

Indeling

Mooi afgewerkte woning op de tweede en tevens hoogste verdieping. Ruime, lichte woonkamer met open keuken. De woning heeft een moderne keuken met ingebouwde apparatuur, een nette badkamer en apart toilet. Veel bergingsmogelijkheden, zoals een ruime kast waar de wasmachine aansluiting zich bevindt en een ruime overloop met luik naar de vliering. Er zijn twee slaapkamers van ongeveer gelijke grootte. De woning heeft een mooie, lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden

Het appartement is gelegen in het Valkenboskwartier tussen de gezellige (winkel)straten Regentesselaan en de Fahrenheitstraat. Nabij verschillende winkels en openbaar vervoer.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 juli 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Valkenboskwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 60.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 870,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 20,- p/mnd
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 925,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving