Mient (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Prachtig lichte 4 kamer appartement met balkon

Indeling

Entree appartement via portiek, In de hal een meterkast. Binnentrap naar lichte hal (met dakraam), modern toilet. Een moderne geheel betegelde badkamer ca. 1.80 x 2.35 met dakraam, douche-/ligbadcombinatie en wastafelmeubel. Ruime en lichte voorslaapkamer ca. 3.30 x 3.75 met bovenlichten van glas in lood,. De woonkamer is een sfeervolle kamer en suite respectievelijk 6.35 x 3.50 en 5.90 x 3.15 deels 2.60 met schuifseparatie voorzien van glas in lood en 4 vaste kasten, erker met bovenlichten van glas in lood en schouw. Nette keuken ca. 3.90 x 1.30/1.85 voorzien van 4 pits gasfornuis, 1,5 spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, opstelplaats c.v.-combiketel en toegang naar balkon gelegen op het westen, ruime berging/waskamer ca. 1.70 x 1.55 vanuit de hal met wasmachine-/droger met dakraam. Achterslaapkamer ca. 3.85 x 2.60 met openslaande deuren naar balkon.

Bijzonderheden

Gelegen in het brede gedeelte van de Mient (met voortuinen). Op loopafstand van de winkels aan de Vlierboom- en Appelstraat en De Savornin Lohmanplein. Tevens dicht bij openbaar vervoer, zwembad, sportfaciliteiten, scholen, bos en strand, zee en duinen in de directe omgeving.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Vruchtenbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 87 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1060,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 20,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving