Kinsbergenstraat, van (2e etage)    
    BEZICHTIGING VOLGEBOEKT  

Leuk, licht 3 kamer appartement met een balkon

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Ruime woon-/eetkamer van 10x4 met een schouw, moderne semi-open keuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar een zonnig balkon van 4x2 aan de achterzijde. Slaapkamer van 4x2 aan de voorzijde. Studeerkamer van 2x2 aan de achterzijde. Moderne badkamer van 2.5x2 voorzien van een bad, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

De woning is recent geheel gerenoveerd en voorzien van CV, mooi laminaat, een schouw en een zonnig balkon. Gelegen nabij de winkelstraat Zoutmanstraat en openbaar vervoer (tram 17 en bus 20, 24). In 10 minuten lopen bent u in het centrum van Den Haag welke voorzien is van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 januari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 67.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 895,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 15,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving