Laan van Meerdervoort (begane grond)    

Leuke, lichte studio | Huurprijs incl. G/W/L

Indeling

De studio is voorzien van een semi-open keuken (gescheiden door een bar, waaronder een wasmachine aansluiting te vinden is) welke is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamer is voorzien van een douche cabine, wastafel en een zwevend toilet.


Bijzonderheden

De studio verkeert in goede staat en is voorzien van CV, mooi laminaat en veel oude details zoals een schouw, houten raampanelen en een ornamenten plafond. Gelegen nabij winkels en openbaar vervoer (tram 11, 17 en randstadrail 3). Het centrum van Den Haag en Scheveningen zijn met 10 minuten fietsen te bereiken en hebben veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.
DE HUURPRIJS IS INCLUSIEF GAS / WATER / ELEKTRA, SERVICE KOSTEN EN STOFFERING!


Details studio

Beschikbaar per: Direct
Oplevering: kaal/gestoffeerd
Type: Studio
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 30.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren:
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 895,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: inbegrepen

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving