Waldeck Pyrmontkade (1e etage)    

Fraaie 3 kamer appartement met groot terras

Indeling

Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Trap naar eerste etage. Entree appartement. Ruime en lichte woon/eetkamermet open keuken (7.25x3.75m). De moderne keuken met diverse inbouwapparatuur staat over de gehele breedte aan het raam. Middels de originele schuifseparatie met glas-in-lood kom je in de ruime master slaapkamer (4.85x3.75m). Via deze slaapkamer is de ruime badkamer (2.90x2.10m) bereikbaar. Deze is uitgerust met een douchecabine, wastafel en diverse opbergmeubels. Via de hal is ook nog een apart toilet en een tweede (kleinere) slaapkamer (3.00x2.10m) bereikbaar. Deze heeft een kleine uitbouw die toegang geeft tot het ruime en zonnige terras (5.85x2.50m).

Bijzonderheden

Deze lichte en fraai afgewerkte woning is voorzien van CV en laminaat vloeren en een originele schuifseparatie met glas-in-lood. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van het Haagse stadscentrum en Scheveningen. En op slechts 5 minuten lopen van een grote Albert Heijn en de Prins Hendrikstraat met al zijn leuke restaurants, terrasjes en lunchrooms. Voorts in uitstekende verbinding met het openbaar vervoer met een halte (Randstadrail 3) bijna voor de deur.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Zeehelden Kwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 63.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1050,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 140,- p/mnd
Stofferingskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1275,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving