Residentiële villa met een panoramisch zicht op de zee en de skyline van Benidorm    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

Een afgesloten wooncomplex met residentiële villa's vol licht met ruime interieurs, unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

De villa's onderscheiden zich door hun natuurlijke lichtinval en grote ruimtes, in uitvoeringen van 3 of 4 slaapkamers, 3 of 4 badkamers, open keuken, woon- en eetkamer van verschillende formaten, terras met zwembad, barbecue, garage en lift.

Altea heeft een directe toetreding naar de autopista, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia.
De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middelandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 646.600 k.k.
BOUW
Type object: Villa
Bouwjaar: onbekend
Staat: Instapklaar
Oriëntatie: Zuidoost
Uitzichten: Zee en Bergen
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 339 m2
Perceeloppervlakte: 0 m2
LIGGING
Plaats: Altea
Postcode: 3590
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 4
Aantal slaapkamers: 3

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Alarm
- Inbouwkast
- Lift
- Barbecue
- Meubilair
- Eigen zwembad

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving