Prachtige luxueuze villa's met zeezicht te Benitachell    
    NIEUW  

TE KOOP IN SPANJE

Omschrijving

Villa's in hedendaagse stijl, elegant en met een puur design, met een ideale oriëntatie zodat de zee en het licht binnenvalt. Open ruimtes waar de keuken en de leefkamer in elkaar vloeien, onderbroken door een centraal kookeiland, een prachtige plaats om te genieten van het ontbijt of een snelle lunch met zicht op zee.
De leefkamer wordt verbonden met een overdekt terras en het terras van het zwembad, en creëren zo een unieke ruimte. Door de glazen schuiframen die men zijdelings wijd kan openen, wordt interieur en exterieur verenigd.

Deze villa bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, de master bedroom is heel licht, met een badkamer en-suite, dressing en is rechtstreeks verbonden met het hoofdterras van de villa, daar waar zich het - infinity -zwembad bevindt.

Enkele van deze villas hebben een kelder, hetgeen toelaat de villa te vergroten met 4 slaapkamers of een vrije tijd zone te creëren om te sporten of voor welk gebruik de eigenaar ook wenst. Alle villas beschikken over een tuin en overdekte parking.


Details

PRIJS
Vraagprijs: € 994.000 k.k.
BOUW
Type object: Villa
Bouwjaar: 2022
Verwarming: Vloerverwarming
Staat: Nieuw
Oriëntatie: Zuidwest
Uitzichten: Zee en Bergen
OPPERVLAKTES
Woonoppervlakte: 422 m2
Perceeloppervlakte: 830 m2
LIGGING
Plaats: Benitachell
Postcode: 3726
Land: SPANJE

Details (vervolg)

INDELING
Aantal badkamers: 2
Aantal slaapkamers: 3

BIJZONDERHEDEN
- Airconditioning
- Alarm
- Inbouwkast
- Verwarming
- Tuin
- Wasplaats
- Eigen zwembad

Waar bevindt zich dit pand?

Sorry, kaart is nog niet beschikbaar.


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving