Paramaribostraat 4 (bg + 1e + 2e + 3e)    
    NIEUW  

TE KOOP: Zeer ruim 4-laags herenhuis met tuin

Omschrijving

In een rustige straat in de ARCHIPEL, zeer ruim 4-laags herenhuis, met een bruto woonoppervlakte van circa 259 m². Het huis heeft zeer veel potentie, zoals o.a. de mogelijkheid tot dubbele bewoning. Het huis is keurig bewoond geweest echter dient op een aantal fronten gemoderniseerd te worden. Gelegen op loopafstand van de winkels op de Bankastraat, openbaar vervoer en het Scheveningse Bos. Op fiets afstand van het stadscentrum, de duinen en het strand. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.


Indeling

Begane grond:
Entree via huisnummer 4, hal met bergkast onder trap en toilet, ruime L-vormige woon-/eetkamer (9.56x5.72/3.45m.) voorzien van houten vloer, aansluitend half open keuken uit 2012 voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren toegang tot de zonnige groene tuin met zon tot ca. 18:00 uur.

Trap naar 1e verdieping:
Overloop met ruime bergkast, riante voor - en achter slaapkamer over de gehele breedte van het huis (resp. 5.72x3.74m. en 5.72x3.21/5.19m.) met speelse lay out. Tussen gelegen badkamer met toilet, vaste wastafel en ligbad.

Trap naar 2e verdieping:
Overloop met separaat toilet, grote voor- en achterkamer (circa 9.57x5.7/3.10m.), wasruimte (voormalig keuken). Toegang tot het zonnige terras (zon tot in de avond), Deze etage kan eenvoudig naar eigen smaak worden heringedeeld met meerdere slaapkamers.

Trap naar 3e verdieping:
Overloop, slaapkamer voor (5.45x3.27m.), tussengelegen badkamer met toilet, ligbad en vaste wastafel, slaapkamer achter (circa 5.30x3.95m.).

Aanvullende informatie:
- grondoppervlakte ca. 108m² eigen grond
- gebruiksoppervlakte: 214.2m² (volgens NEN 2580-norm)
- bouwjaar: 1890
- rustige straat in de Archipel
- nabij uitvalswegen, openbaar vervoer
- deels voorzien van dubbel glas en voorzetramen
- ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
- het huis heeft veel potentie
- dubbele bewoning mogelijk daar het huis vroeger uit 2 woningen bestond (huisnummer 4 en 6) welke zijn samengevoegd tot 1 huis. Splitsing behoord tot de mogelijkheden.
- beschermd stadsgezicht
- oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars kunt u bij ons opvragen. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.


Details

OVERDRACHT
Vraagprijs: € 815.000 k.k.
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: in overleg
BOUW
Bouwvorm: Woonhuis
Type woonhuis: herenhuis
Bouwjaar: 1890
LIGGING
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e + 2e + 3e

Details (vervolg)

OPPERVLAKTE EN INHOUD
Woonoppervlakte: 214.2 m2
Perceeloppervlakte: 264.3 m2
Overige inpandig: 0.0 m2
Inhoud: 753.7 m3
Geb.buitenruimte: 5.0 m2
INDELING
Aantal kamers: 7
Aantal slaapkamers: 6
ENERGIE
Warm water: cv ketel
Verwarming: CV-ketelverwarming
Energielabel:
BUITENRUIMTE
(Hoofd)tuin: 48 m2
Ligging: West

Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving