Bezuidenhout-Midden

Een woning huren in Bezuidenhout-Midden betekent dat je gaat wonen in een van de rustigere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Laan van Nieuw-Oost-Indië, Carolina van Nassaustraat en Emmastraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is veel aanbod voor diverse budgetten. De meest aangeboden huurwoningen in Bezuidenhout-Midden zijn appartementen met een gemiddelde huurprijs van 1300 tot 1400 euro. Maar ook huizen kan je huren in Bezuidenhout-Midden met een gemiddelde huurprijs van 1926 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Bezuidenhout-Midden staan woningen gemiddeld 30 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Bezuidenhout-Midden

Gemiddelde huurprijs

Bezuidenhout-Midden behoort tot 1 van de duurdere buurten in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Bezuidenhout-Midden ligt op 1359 euro. Dit gemiddelde is 17% duurder dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Bezuidenhout-Midden is een woning gemiddeld 88m2 groot.

Dagen in verhuur

In Bezuidenhout-Midden staan huurwoningen gemiddeld 44 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 26%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 14% 65-plus.

25-65 jaar

In Bezuidenhout-Midden zijn 61% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is Bezuidenhout-Midden een buurt met weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 14% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is laag, namelijk 26%.

Kenmerken huizen te huur in Bezuidenhout-Midden

Prijscategorien

Bezuidenhout-Midden heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. In de prijcategorie 1200+ euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 68% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van tot 800 euro (18%).

Aantal kamers

Bezuidenhout-Midden kent het meeste aanbod van 3 kamer woningen (46% van het aanbod). Daarna worden 4 of meer kamer woningen aangeboden (25%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Bezuidenhout-Midden in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Bezuidenhout-Midden (75%). In de top 3 staan tevens een huis (14%) en een kamer (11%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 8% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Bezuidenhout-Midden. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 23% van de huurwoningen een balkon.