Verhuurd: Woning Anjelierstraat in Den Haag

Leuke 3/4 kamer parterre woning met zonnige tuin

Indeling

Voortuin. Entree. Hal met bergruimte. Woon-/eetkamer van ruim 30m2. Grote en zonnige achtertuin van ruim 66m2. Moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ruime douche/ toilet combinatie. Slaapkamer aan de voorzijde (8m2, doet nu dienst als kantoor). Tweede slaapkamer aan de achterzijde (8m2).

Omschrijving

Fraaie 3/4 kamer appartement gelegen in de kindvriendelijke Anjelierstraat in de Bloemenbuurt. Deze parterre met zonnige tuin is zeer gunstig gelegen ten opzichte van strand, zee en duinen, sportaccommodaties, scholen, winkels en diverse restaurants aan de Goudsbloemplein en openbaar vervoer. Ook de winkels van de Thomsonlaan en de Fahrenheitstraat bevinden zich in de directe omgeving.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Bloemenbuurt-Oost
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
65,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.235,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.250,-