Verhuurd: Woning Jacobastraat in Den Haag

3-kamer hofjeswoning in het charmante en geliefde "Jacobahofje"

Indeling

Entree. Hal. Lichte woonkamer (8.10x3.95m).  De moderne keuken (met diverse inbouwapparatuur) is gelegen aan de achterzijde. Hier bevindt zich tevens een apart toilet. Middels de trap in de woonkamer kom je op de eerste etage. Hier bevinden zich twee slaapkamers van resp. 4.14x2.80 en 4.14x2.33m. Op deze etage bevindt zich ook een moderne badkamer met inloopdouche (glazen schuifwand), wasmeubel en (2e) toilet. Op de overloop komt ook nog een wasmachine en droger.

Omschrijving

Deze leuke hofjeswoning is gelegen aan het rand van het centrum, op loopafstand van de Haagse binnenstad. Het bouwjaar is 1882, maar in de negentiger jaren zijn de woningen in de straatjes volledig gerenoveerd. De Grote Markt is op de fiets binnen 5 minuten te bereiken en binnen 5 minuten loopafstand ligt de halte van RandstadRail met perfecte snelle verbindingen naar het centrum en Den Haag Centraal. Met de auto zijn de doorgaande wegen via de Centrumring goed aan te rijden en parkeren kan in de omgeving met belanghebbendenvergunningen. Ontspanning kan om de hoek in de buurttuin Zusterstraat en de Stadsboerderij Jacobahof met speeltoestellen, boerderijdieren, en een buurtmoestuin. Maar ook diverse parken en het strand zijn binnen acceptabele fietsafstand.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Woonhuis
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
64,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.235,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.250,-