Verhuurd: Woning Havenkade in Den Haag

Ruim 4 kamer etage voor 2 studenten

Indeling

Het appartement is zo ingedeeld dat er twee mensen kunnen wonen die ieder een eigen woonkamer + slaapkamer hebben. Aan de voorzijde is een woonkamer van 4.58x3.9 en slaapkamer van 3.15x2.05. Aan de achterzijde is nog een woonkamer van 4.2x3.9 met openslaande deuren naar een zonnig balkon van 3x1. De bijpassende slaapkamer is de tussenkamer van 3.9x3. Nette keuken van 2.9x2.1 voorzien van diverse apparatuur. Badkamer voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet.

Omschrijving

De woning is zeer geschikt voor 2 studenten. Verder is deze voorzien van CV, vloerbedekking, een balkon, TV en internet. Gelegen tegenover een kinderboerderij op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-10-2022
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
79,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 975,-
TV
20,-
Internet
20,-
Servicekosten
€ 25,-
Gas/electra
180,-
Water
25,-
Meubileringskosten
€ 50,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-