Verhuurd: Woning Willem Kuijperstraat in Den Haag

Zeer leuke parterrewoning (met 1 slaapkamer) met fraaie tuin

Indeling

Entree. Hal met apart toilet en eenvoudige badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douche. Lichte, ruime woonkamer (5.7x3.7m) aan de voorzijde. Door een boog is een apart eetgedeelte gecreëerd. De slaapkamer (3.6x2.9m) is bereikbaar via de woonkamer of de hal. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot de fraaie achtertuin. Deze is zelfs voorzien van een tuinhuisje. Hier staan overigens ook nog een droger en een vriezer in.

Omschrijving

Deze leuke gemeubileerde parterrewoning is gelegen in rustige straat in de populaire Visserijbuurt van Scheveningen met het Westbroekpark, de Scheveningse Bosjes, het strand met boulevard en de zee op loopafstand. Speeltuinen en kinderboerderij vind je om de hoek. Winkelen kan in de nabij gelegen Badhuisstraat en Keizerstraat of op "de Fred" (Frederik Hendriklaan), waar ook talloze restaurantjes te vinden zijn. In 20 minuten op de fiets zit je in het centrum van Den Haag. LET OP: DEZE WONING IS SLECHTS VOOR 1 JAAR TE HUUR.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Type
Appartement
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
44,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.090,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 20,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
€ 40,-
Totale huurprijs
€ 1.150,-