Verhuurd: Woning Jacob Vermijstraat in Den Haag

Leuke gemeubileerde zolder etage

Indeling

Trap naar tweede etage. Lichte woonkamer (12m2) met groot dakraam. Open keuken (7m2) met diverse inbouwapparatuur zoals wasmachine, afwasmachine, twee-pits inductieplaat en koelkast. Ruime en lichte slaapkamer (12m2) met ook weer een groot dakraam. Badkamer met gedeelde douche op de eerste etage, toilet en wastafel. Geschikt voor 1 persoon.

Omschrijving

Dit gemeubileerde appartement is voorzien van CV en mooi laminaat. Gelegen nabij een gezellige winkelstraat en op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, Franse school, zwembad De Blinkerd, een sportschool en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning. LET OP: Geen huurtoeslag mogelijk. Alleen geschikt voor 1 persoon!

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
45,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 830,-
Gas
60,-
Water
10,-
Electra
20,-
Internet
50,-
Meubileringskosten
10,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.000,-