Verhuurd: Woning Gevers Deynootweg in Den Haag

Ruim appartement met aparte slaapkamer nabij strand

Indeling

Gemeenschappelijke entree begane grond. Trap naar tweede etage. Entree appartement. Hal. Ruime en lichte woon/eetkamer met open keuken. Deze keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals, koelkast, oven, 2 pits-inductie kookplaat, vaatwasmachine en wasmachine. Nette slaapkamer. Fraaie badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

Omschrijving

Dit gemeubileerde appartement ligt op 150m van het strand en Boulevard. Het appartement bevindt zich in een monumentale pand (1895) aan het begin van de Gevers Deynootweg. In dit pand bevinden zich 10 appartementen. Winkelen kunt u in gezellige Keizerstraat met een ruim aanbod van vele buurtwinkels, gezellige terrassen en een bibliotheek. Openbaar vervoer stopt voor de deur met een directe verbinding met het centrum van Den Haag, het Kurhausplein, het Centraal Station, Station Hollands Spoor en Delft. Parkeren middels parkeervergunning.


Huurprijs: € 1550,- incl. G/W/E, internet en TV

Oplevering: volledig gemeubileerd

Huisvestingsvergunning van toepassing 

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
48,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.225,-
Gas
140,-
Water
20,-
Electra
60,-
TV
15,-
Internet
35,-
Meubileringskosten
40,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.550,-