Verhuurd: Woning Vierloper in Den Haag

Leuk twee kamer (gemeubileerd) appartement vlak aan zee

Indeling

Entree via verhoogd binnenterrein / voetgangersgebied. Afgesloten portiek met deurbellen- / brievenbussentableau. Kleine trap naar entre van het appartement. Lichte wooneetkamer (ca.34m2) met inbouwkast en toegang tot ruim en zonnig balkon (ca.7m2) gelegen op het zuidoosten. Moderne open keuken met koelvrieskast, oven/grill, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap.
Aan de achterzijde van het appartement ligt de ruime slaapkamer (ca. 16m2) met royale vaste garderobe kast. De moderne badkamer (ca.4m2) is voorzien van douche, wastafel, toilet en nis met opstelplaats voor wasmachine en droger, en bergkast met opstelplaats cv combiketel.
In de onderbouw is een berging (ca. 3m2) gelegen.

Omschrijving

Dit fraaie appartement ligt direct achter de boulevard en naast het Kurhaus. Het Circustheater, het Casino en de bioscoop liggen letterlijk om de hoek. Diverse tram- en bushaltes zijn in de directe nabijheid gelegen. Binnen 15 minuten reist u naar het centraal station en het centrum van den haag.

Wilt u een parkeerplaats huren? Dat is mogelijk tegen €100,- per maand extra.





LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
54,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.310,-
Meubileringskosten
40,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.375,-