Te Huur: Woning Willem Beukelszoonplein in Den Haag

Fraai gemeubileerde schipperswoning in hofje met grote tuin

Indeling

Entree. Hal met originele details (glas in lood). Zeer lichte woonkamer (5.25x4.85) met fraai - hoogglans wit - houten plafond. Ruime half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een nieuw 5-pits gasfornuis en grote oven, koelkast met apart vriesgedeelte en vaatwasser. In de keuken staat ook een wasmachine en droger combinatie. Vanuit de keuken heb je toegang tot de grote achtertuin (9x4.5) met een houten tuinhuisje. Op de begane grond bevindt zich naast de badkamer (1.9x1.7) met douchecabine, wastafel en toilet ook een hobby/logeer/kantoor kamer (3.2x1.9) met een (lage) hoogslaper. Via een open trap in de woonkamer kom je op de eerste etage. Hier bevinden zich twee kamers. Een ruime ouderslaapkamer (3.6x2.9) en een tweede kleinere logeerkamer (3.6x1.9) maar deze kan ook perfect dienst doen als inloop kledingkast. De woning beschikt halverwege de trap over een makkelijk toegankelijk vliering met veel bergruimte voor koffers, golfclubs, schoenen etc. Woning beschikt over Velux en Luxaflex raamdecoratie, tevens verduisterend.

Omschrijving

Deze fraai gerenoveerde monumentale schipperswoning ligt in een heel rustig en kindvriendelijk hofje in Scheveningen vlak bij de Franse School. Winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat liggen op steenworp afstand. Ook de Frederik Hendriklaan ligt op loopafstand. Het strand en de speeltuinen in het Westbroekpark zijn tevens te voet makkelijk bereikbaar. Openbaar vervoer op 5 min. lopen. Deze woning is niet geschikt voor studenten.

Commercieel manager

Linda Szanto

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 30-6-2024
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
75,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.825,-
Meubileringskosten
50,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.895,-