Te Huur: Woning Nieuwe Laantjes in Den Haag

Sfeervol gemeubileerd 4 kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond. Hal met ruimte voor fiets(en) en trap naar de 1e etage. Overloop met toegang tot een toilet met fontein. Zeer ruime L-vormige woon/eetkamer van 9x3.3. Aan de achterzijde openslaande deuren naar een ruim zonnig balkon van 10m2. Moderne keuken van 3x2 voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een gaskookplaat, koelkast, vriezer, oven, vaatwasser en wasmachine.

2e etage:

Overloop. Op deze verdieping bevinden zich drie kamers: de hoofdslaapkamer van 5x3.3, een kamer van 4x3.3 en een kleine kamer van 2x2. De hoofdslaapkamer achter geeft toegang tot een groot en zonnig L-vormig terras (16m2). Moderne badkamer voorzien van een douchecabine en wastafel.

Let op! De woning is niet geschikt voor woningdelers.

Omschrijving

De woning is voorzien van CV, houtkachel, balkon en zonnig terras. Gelegen op een steenworp van de winkelstraat Keizerstraat, het strand en de boulevard. Nabij een de Franse school, bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 23 en tram 1, 11). Binnen 15 minuten bent u bij uitvalswegen (A4, A12 en A13). Parkeren kan met een parkeervergunning.

Commercieel manager

Linda Szanto

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 21-6-2024
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
87,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.585,-
Meubileringskosten
50,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.650,-