Verhuurd: Woning Noordeinde in Den Haag

Zeer ruim 3 kamer appartement met een terras midden in het centrum

Indeling

Gezamenlijk entree, trap richting 2e etage, toegang tot appartement. Binnenkomst in een hal, ruime woon-eetkamer 7,5x3,5. Het zonnige dakterras is via een trap bereikbaar. Erg lichte keuken 3.5x2.5 voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. Twee slaapkamers van  resp. 5,3x2,5 en 5,3x3,04. Badkamer 2,3x3,1 met douche, toilet en dubbele vaste wastafel. Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Deze kan als extra opslagruimte dienen.

Omschrijving

De leuke woning midden in het centrum is voorzien van CV, laminaat, veel bergruimte (zolder) en een zonnig terras. Gelegen in een gezellige straat met veel leuke winkels, galeries en restaurants. Openbaar vervoer (tram 1, 10 en bus 22, 24) liggen op loopafstand. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
106,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.225,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 10,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
15,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.250,-