Wilt u uw woning verhuren?

A&N Vastgoed B.V. is dé betrouwbare verhuurmakelaar op Scheveningen, met meer dan 28 jaar ervaring in het bemiddelen van huurwoningen in Den Haag en omgeving.

A&N ontzorgt woningeigenaren volledig met een compleet servicepakket. A&N biedt een perfecte balans tussen persoonlijke aandacht, betrokkenheid en professionele service: optimale bemiddeling, transparant financieel beheer en efficiënt vastgoedbeheer.

Vraag een vrijblijvend verhuuradvies aan via ons contactformulier:

Contactformulier

U kunt ons ook een e-mail sturen naar verhuur@anvastgoed.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar op 070 - 358 63 91 op werkdagen tussen 9 uur - 17 uur.

Wat biedt A&N Vastgoed B.V.?

Maximaal rendement en volledige ontzorging – van verhuring tot technisch en financieel beheer.

We bieden vier servicepakketten voor onze klanten: van particuliere woningeigenaren tot vastgoed beleggers en projectontwikkelaars.

  1. Verhuur *: wij verzorgen de bemiddeling vanaf het adverteren van de woning tot het tekenen van het huurcontract.

  2. Verhuur **: wij verzorgen ook de in-check en uit-check van de huurders en behandelen de huuropzeggingen.

  3. Financieel beheer: A&N int de huurpenningen en verzorgt de gehele financiële administratie voor u. Via uw persoonlijke verhuurdersportal zijn uw financiën altijd actueel inzichtelijk.

  4. Technisch & financieel beheer: A&N is het aanspreekpunt voor huurders en biedt 24/7 calamiteitenservice, tevens verzorgt A&N het klein onderhoud van uw woning.

A&N betekent voor de verhuurder: vertrouwen, ontzorgen, rendement, kennis en ervaring.

De A&N verhuuradviseurs:

Vastgoedadviseur

Nancy Doon

Algemeen Manager

Anusha Kishoendajal

Commercieel manager

Linda Szanto

Wie is A&N Vastgoed B.V.?

Met meer dan 28 jaar ervaring als dé verhuurmakelaar op Scheveningen, staat A&N Vastgoed bekend als een betrouwbare en deskundige partner in het beheren van huurwoningen op Scheveningen, in Den Haag en omgeving.

Onze missie is om verhuurders volledig te ontzorgen en hen te helpen het optimale rendement uit hun vastgoed te halen.

Dit doen we door eerlijk en deskundig advies te bieden, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt.

Met ons uitgebreide full-servicepakket bieden wij een perfecte balans tussen persoonlijke aandacht, betrokkenheid en professionele dienstverlening. Of u nu een particuliere woningeigenaar bent of een vastgoedbelegger, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Onze verschillende servicepakketten stellen u in staat om te kiezen welk niveau van ondersteuning het beste bij u past. Of het nu gaat om het verzorgen van een deel of de volledige verhuurcyclus, het financieel beheer van uw woning, of het bieden van technisch onderhoud en calamiteitenservice, wij zijn er om u te helpen.

Bij A&N Vastgoed geloven wij in transparantie, betrouwbaarheid en het leveren van resultaten.

A&N Vastgoed B.V., Lindy Nikken Real Estate B.V. en Windmill Forwarding B.V. behoren tot de Windmill Groep, die gespecialiseerd is in internationale verhuizingen voor expats. Klik hier voor meer informatie over de Windmill Group.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij, uw partner kunnen zijn in het succesvol beheren van uw vastgoed!