Maximale bezetting met gescreende huurders

A&N Vastgoed heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen in Den Haag en omgeving. Ons klantenbestand van woningeigenaren is divers, het aantal woningen per klant varieert.

A&N verhuurt voor Nederlandse woningeigenaren én voor expats.

Woningeigenaren hebben toegang tot hun eigen persoonlijke verhuurders-portal. In deze portal, uiteraard in een beveiligde omgeving, is alle informatie rondom de verhuring en beheer van jouw woning(en) terug te vinden. Op elke moment kan je zien in welke fase de verhuurbemiddeling zich bevindt.

Voor beheerwoningen is het financiële overzicht terug te vinden in jouw persoonlijke portal: huurinningen, facturen, beheerkosten worden overzichtelijk weergeven. Zo heb je altijd (financieel) overzicht over jouw woning(en).

A&N Vastgoed heeft al jarenlang een stabiel aanbod van beschikbare huurwoningen online. Wij hebben hierdoor een groot bestand van gescreende, serieuze woningzoekenden opgebouwd. 

Honderden potentiële huurders met zoekprofielen matchen met jouw woning. Duizenden kandidaten zien jouw woning via onze website, Funda en Pararius. Daarnaast hebben wij een goed onderhouden netwerk met Expat Relocators die woningen zoeken voor hun klanten die in Den Haag en omgeving komen werken.

Maximale bezetting met goede, betrouwbare huurders voor jouw woning is waar A&N voor staat. Minimale leegstand is waar wij voor gaan.

Elke dag houdt A&N Verhuur zich bezig met het matchen van goed gescreende huurders met de juiste woning. Dat is ons vak, daar zijn we goed in.

Je kiest bij A&N Vastgoed uit verschillende servicepakketten. Maak een afspraak met onze accountmanager en kies het servicepakket dat bij je past.

A&N Vastgoed regelt alles. Denk hierbij o.a. aan:

  • Woningpresentaties: van vastgoedfotografie tot inmetingen en bijbehorende plattegronden
  • Bezichtigingen, in-en uitchecks
  • Screening van huurders
  • Opstellen van huurovereenkomsten
  • Financieel en technisch beheer

A&N Vastgoed: Zorgeloze verhuur & beheer!

Wat hebben wij woningeigenaren te bieden?

A&N Verhuur verzorgt de verhuurbemiddeling, A&N Beheer voert het beheer uit, A&N Verkoop adviseert en begeleidt de aan- en verkoop van nieuwe woningen.


In 7 stappen verhuren

Lees hoe wij stap voor stap, de ideale huurder vinden.


Woning beheer

Kies voor ontzorging (***) en geef het administratief beheer uit handen.


Aankoop begeleiding

Naast de verhuurbemiddelingen en beheer van jouw woningen.


Ons kenniscentrum

Lees hier meer over onze actuele visie en analyses over de Haagse woningmarkt.

A&N in vier woorden

Enthousiast

A&N Verhuur werkt met een team van enthousiaste verhuurspecialisten.

De juiste match maken met jouw woning en een goede huurder is wat wij goed kunnen en leuk vinden om te doen.

Als verhuurder heb je contact met je eigen vaste verhuurspecialist en/of vastgoedbeheerder.

Doelgericht

Door ons stabiele aanbod van aantrekkelijke huurwoningen in verschillende prijsklassen hebben wij de afgelopen 25 jaar een groot kandidaat huurdersbestand opgebouwd.

Onze verhuur –en beheerprocessen worden ondersteund door automatisering waardoor we doelgericht werken.

Ervaren specialisten

Wij zijn op de hoogte van de continue veranderlijke wet- en regelgeving. Al 25 jaar is A&N Vastgoed dé Haagse woningspecialist. 

Maximaal rendement

Lange termijn rendement is voor jou als verhuurder het doel. Gedegen screenings van potentiële huurders resulteert in minimale leegstand.

Wij zorgen ervoor dat jouw woning niet leeg komt te staan en voor de beste prijs verhuurd wordt. Indien je gebruik maakt van financieel beer verhogen wij jaarlijks de huurprijs.

Kenniscentrum

2022 is een bijzonder jaar, ook voor de Haagse woningmarkt. De koop- en huurmarkt reageert verschillend op het verloop van de pandemie. Om hierop te kunnen anticiperen, houden wij de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten.

A&N Vastgoed beschikt over een geavanceerd en uniek datasysteem, toegespitst op de Haagse woningmarkt.

Deze gegevens combineren we met onze 25 jaar ervaring als Haagse woningspecialist. Bezoek ons kenniscentrum zodat je altijd up-to-date bent over de laatste ontwikkelingen van de complexe woningmarkt van vandaag.

In ons kenniscentrum houden we je op de hoogte van alles wat er op de Haagse huur- en koop woningmarkt gaande is. Relevante wetsveranderingen en andere woningmarkt gerelateerde feiten worden hier gepost.

okt


13


2022

Prinsjesdag 2022

De Miljoenennota en het Belastingplan aangeboden aan de leden van de Tweede Kamer. In onderstaand bericht geven wij een overzicht van de voor particuliere vastgoedbeleggers meest relevante onderdelen van de kabinetsplannen voor het komende jaar.

mrt


25


2022

Rookmelders per 1 juli 2022 ook in bestaande bouw verplicht

Vanaf 1 juli 2022 is in iedere woning een rookmelder verplicht. Hoe zit het met de regels en mogelijke oplossingen?

jan


24


2022

Koop

Woningmarkt 2022 en huizenprijzen in 2022

Hierbij een newsitem waarin wij graag de grootste veranderingen in de woningmarkt onder uw aandacht brengen.

Contactformulier

Ons verhuurteam

Dit zijn onze verhuurspecialisten

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Sr Key Accountmanager

Nancy Doon

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Meer weten?

Wij stellen ons A&N team graag aan je voor!