Testimonials

Lees hier over de ervaringen van verschillende klanten van A&N Vastgoed. Onderaan de pagina kan je zelf ook een review achterlaten.

Anoniem - Beheer 24-06-2022
Sinds jaren verzorgt A&N Vastgoed de verhuurbemiddeling voor mijn woningen. Dat gaat altijd heel goed. Toch nog toe (bijna) altijd leuke, betrouwbare huurders in mijn woningen gehad. Het beheer heb ik tijden zelf gedaan. Sinds kort heb ik het beheer ook uit handen gegeven aan A&N Vastgoed.. Ook dat verloopt prettig. Het contact is laagdrempelig, dat spreekt me aan.
Anoniem - Beheer 21-08-2020
Ik vind het prettig dat A&N Vastgoed al het contact onderhoudt met de huurders. Dat scheel me een hoop tijd en telefoontjes. Ik heb een vast contactpersoon, dat werkt prima.
Anoniem - Beheer 14-01-2021
A&N Vastgoed beheert al geruime tijd onze belangen op Scheveningen. Het bedrijf beschikt over veel expertise, goede contacten en is alert met de opvolging van problemen. Kortom een grote aanrader! Keep up the good work!
Anoniem - Beheer 27-09-2022
Sinds 2004 heb ik mijn portiekwoning bij A&N Vastgoed in de verhuur. Altijd leuke, nette huurders en dat hoor ik ook van de buren. Er wordt direct actie ondernomen als er iets gedaan moet worden. Ze hebben een goed netwerk van onderhoudsbedrijven. En niet onbelangrijk: altijd goedgehumeurd.
Anoniem - Beheer 04-07-2022
Mijn ervaring met A&N Vastgoed is ronduit top! Professionele club met leuke mensen. Het nieuwe onlinesysteem zet alle kosten handig op een rijtje. Zo heb ik overzicht en geen verrassingen meer. Als iemand tegen mij klaagt over de verhuur van zijn huis terwijl hij in het buitenland zit zeg ik altijd dat ik dat ook had maar sinds ik met A&N in zee ben gegaan niet meer.

Geef uw mening over A&N Vastgoed

We horen graag wat jou ervaring is met AN Vastgoed. Dit duurt maximaal 2 minuten. Je helpt ons enorm met deze feedback!

Contactformulier