Verhuurd: Woning Stadhouderslaan in Den Haag

Leuk 2/3 kamer appartement met terras op fraaie locatie

Indeling

Lichte woonkamer van 4.24x6.00/4.95. Keuken van 3.40/2.80x2.30 welke voorzien is van een gasfornuis, afzuigkap, magnetron, vaatwasmachine. Ruime slaapkamer van 4.25x4.85. Vanuit de slaapkamer is het ruime balkon (4.2x2.6m) bereikbaar middels openslaande deuren. Tweede slaap/logeer/studeerkamer 2.9x2.3 (nu in gebruik als inloopkast/wasruimte). Badkamer voorzien van een douche. Aparte toilet.

Omschrijving

Deze leuke etage is voorzien van hoge plafonds (met ornamenten), CV, een houtenvloer, en houten kozijnen met dubbelglas. Gelegen tussen het geliefde Statenkwartier en Duinoord en nabij winkels (Reinkenstraat en Frederik Hendriklaan), internationale scholen, musea, openbaar vervoer, maar ook op slechts enkele minuten van zowel het strand als de Haagse binnenstad. Parkeren kan met vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Duinoord
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
78,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.235,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
175,-
Water
25,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.450,-