Verhuurd: Woning Rijswijkseweg in Den Haag

Ruime parterre geschikt voor 3 studenten

Indeling

Entree. Hal welke toegang geeft tot de eerste slaapkamer (4.7x3.4m) aan de voorzijde. Aan het eind geeft de hal toegang tot de badkamer en keuken. In de hal bevindt zich ook nog een wastafel en wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De ruime keuken (9m2) is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur en opklapbare eettafel met stoelen. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer (5,2x3.6m) en de derde slaapkamer (6,5x2,8m). Deze twee slaapkamers hebben (net zoals de keuken) toegang tot de grote achtertuin (26m2). In de tuin staat een ruime en goed geïsoleerde schuur (3x3m). Deze is zelfs voorzien van een keukenblok met oven.

Omschrijving

Deze fraaie parterre is zeer gunstig gelegen t.o.v. De Haagse Hogeschool, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. De woning wordt is voorzien van rolgordijnen en plafonnieres. Zodra dit gereed is volgen er meer foto's.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Rijswijk
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
78,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
3
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.435,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
Niet inbegrepen
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.450,-