Verhuurd: Woning Dorpstraat, van in Den Haag

Leuk 2-kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond via een gedeelde gesloten opgang. Via een trap bereikt u de 1e verdieping waar het appartement gelegen is aan de achterzijde. Het appartement is voorzien van een ruime lichte woonkamer ca. 5.00x4.10 welke toegang biedt tot de slaapruimte ca. 3.70x3.60m. Tevens vind u de moderne open keuken in de woonkamer, deze keuken is uitgerust met een 4-pits inductie fornuis, een afzuigkap en een oven. Verder is er een badkamer (vanuit slaapkamer te bereiken) met douche, wastafel en toilet. Algemeen gebruik van wasmachine en droger.

Omschrijving

Appartement is voorzien van CV en is zeer goed onderhouden. Gelegen in een mooi en rustig gedeelte van het statenkwartier. Badplaats Scheveningen en het centrum zijn beiden gemakkelijk bereikbaar met het ov of met de fiets. ALLEEN GESCHIKT VOOR 1 PERSOON

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Statenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
46,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 950,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
110,-
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.095,-