Verhuurd: Woning Loosduinsekade in Den Haag

Recentelijk gerenoveerd driekamer appartement

Indeling

Dit fraaie appartement ligt op de eerste etage welke middels een gemeenschappelijke entree en trap te bereiken is. Entree appartement. Kleine hal. Een ruime woonkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement bezit 2 slaapkamers, een kleine (5m2) aan de voorzijde (wordt nu als hobbykamer gebruikt) en een grote (13m2) aan de achterzijde.

Omschrijving

In 2018 geheel gerenoveerd appartement op een centale locatie in Den Haag. Nabij het kruispunt Regentesselaan en Paul Krugerlaan. Naast de tramhalte, en nabij restaurants en winkels gelegen. En op 10 minuten fietsen van het Centrum van Den Haag. Huurprijs is excl. gas en elektriciteit.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 60.036 euro voor een persoon of 70.036 euro voor een huishouden van twee of meer personen . Voor meer informatie klik hier.

Vastgoed beheerder /Verhuurspecialist

Stephanie Sanchez

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Transvaalkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
51,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 940,-
TV
Niet inbegrepen
Internet
Niet inbegrepen
Servicekosten
€ 15,-
Gas/electra
Niet inbegrepen
Water
20,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 975,-