Verhuurd: Woning Nassau Odijckstraat in Den Haag

Riant en licht 3 kamer appartement met zonnige serre

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar eerste etage. Overloop met entree appartement. Hal met opbergkast. Ruime voorkamer van 6.35x4.1 met en suite schuifdeuren naar de achterkamer van 6.35x4.1. De achterkamer heeft een schouw en toegang tot een zonnige serre van 4x3.8. Voorzijkamer van 3.55x2.4. Grote keuken van 5.35x2.65 voorzien van apparatuur. Vanuit de hal is de douche-toilet combinatie met een wastafel bereikbaar.

Omschrijving

Deze fraaie woning is voorzien mooie houten vloeren, twee schouwen, een serre, telefoon en tv aansluitingen en een intercom. Gelegen nabij openbaar vervoer op 5 minuten fietsen van het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) bereikt u binnen een minuut. Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Benoordenhout
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
99,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.525,-
Water
25,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.575,-