Verhuurd: Woning Maystraat in Den Haag

Ruim en licht 3 kamer appartement met balkon

Indeling

Entree op de eerste etage middels open portiektrap. Hal met garderobe. Ruime woon/eetkamer (38m2). Nette open keuken voorzien van diverse keukenapparatuur. Twee slaapkamers van resp. 4.7x3.3 (voorheen waren dit 2 ruimtes) en 3x2. Badkamer met douche en wastafelmeubel. Apart washok. Balkon welke bereikbaar is via de grote slaapkamer 4x1.

Omschrijving

Zeer licht en sfeervol 3 kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met een zonnig en breed balkon (zuidoosten). De woning is zeer centraal gelegen in Bezuidenhout. In de directe omgeving zijn diverse winkels, goede restaurants en gezellige barretjes te vinden aan de geliefde Theresiastraat. Ook het centrum van Den Haag is binnen enkele minuten te bereiken. Ook alle openbaar vervoer verbindingen zijn lopend of met de fiets uitstekend bereikbaar. Parkeren is mogelijk met een parkeervergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en vastgoedfotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Bezuidenhout
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
64,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.340,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.375,-