Verhuurd: Woning Charlotte de Bourbonstraat in Den Haag

Fraai en zeer licht driekamerappartement in Bezuidenhout met balkon

Indeling

Entree via een gesloten portiek. Trap naar tweede etage (top-etage). Entree woning, ruime hal met meterkast en toilet. Zeer lichte woonkamer (6,3x4,3 m) door de grote raampartijen. Middels openslaande deuren is de achtergelegen ouderslaapkamer (3,0x4,3 m) bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning treft u de tweede slaap(studeer)kamer (3,5x2,8 m) aan. De moderne keuken is voorzien van vaatwasser, gas kookplaat, koel/vries combinatie en combimagnetron. De compacte badkamer is voorzien van een douche, wastafel en mechanische ventilatie. Het balkon (8 m2, gelegen op het oosten) dat bereikbaar is vanuit de woonkamer heeft vanaf de ochtend tot de eerste helft middag zon. Op de begane grond bevindt zich tevens een ruime berging (4,3x1,4 m).

Omschrijving

Dit fraaie en lichte driekamerappartement bevindt zich in het centraal gelegen Bezuidenhout. Alle voorzieningen liggen om de hoek, denk aan centraal station (10 min loopafstand), Randstadrail, station LvNOI en 7 fietsminuten van het centrum van Den Haag. Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de gezellige Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Uitvalswegen (A12) zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de straat is tevens voldoende parkeergelegenheid (middels parkeervergunning).


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Bezuidenhout
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
70,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.340,-
Stoffering
30,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.395,-