Verhuurd: Woning Badhuisstraat in Den Haag

Leuk 2 kamer appartement nabij strand

Indeling

Gemeenschappelijke entree begane grond. Ruime hal met een trap naar de tweede etage. Entree appartement. Lichte woonkamer van 25m2. Nette keuken van 6m2. Ruime slaapkamer van 16m2. Badkamer met douche, toilet en wastafel. 

Omschrijving

De woning is voorzien van CV en laminaat. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
55,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 940,-
Water
20,-
Stoffering
25,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 995,-