Verhuurd: Woning Vijzelstraat in Den Haag

Leuk drie kamer parterre appartement met binnenplaats

Indeling

Entree. Binnenkomst in een hal met gangkast en deuren naar de woonkeuken en badkamer. Via de ruime woonkeuken van 5x3 komt u in de woonkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkamer van 4.5x4 heeft een stenen schouw. De ruime woonkeuken heeft een stenen schouw en is voorzien van een 4-pits gas kookplaat, afzuigkap en oven. De slaapkamer van 2.5x4 ligt aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel met meubel, wasmachine aansluiting en een deur naar een binnenplaats van 20 m2. Apart toilet.

Omschrijving

De woning is voorzien van CV, een mooie licht laminaat, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, 2 schouwen en een binnenplaats. Gelegen in een leuke buurt op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
55,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.020,-
Stoffering
15,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.050,-