Te Huur: Woning Zeesluisweg in Den Haag

Nieuwbouw appartement met balkon nabij de Scheveningse Haven

Indeling

Centrale gemeenschappelijk entree. MIddels trap of lift naar de derde etage. Entree appartement. Hal met toegang tot berging (incl. wasmachine aansluiting) en apart toilet. Ruime L-vormige woonkamer met open keuken (34m2). Een deel van de woonkamer is deels afgesloten en kan dus perfect dienen voor een studeerkamer of logeerkamer. De hoekkeuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Slaapkamer (12,5m2). De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon te bereiken.

Omschrijving

Dit appartement bevindt zich in het nieuwbouwcomplex "DockSide". Hier vind je moderne en comfortabele woningen, met een prachtig uitzicht over de haven. De woningen zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, van starters tot gezinnen. Vanaf je woning ben je letterlijk in twee minuten op het strand, waar je kunt genieten van de zon en de zee. Of even lekker uitwaaien. Je woont in de haven met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad Den Haag is ook binnen handbereik. Met de tram ben je binnen tien minuten in het centrum, waar je kunt genieten van musea, theaters, concerten en andere (culturele) activiteiten en voorzieningen. Het complex heeft een gemeenschappelijke fietsenberging.

Alle woningen in dit complex zijn natuurlijk uitstekend geïsoleerd en hebben minimaal een A++ energielabel. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepompinstallatie.

Belangrijke informatie

  • Voor deze woning(en) geldt een inkomenseis van minimaal 3,5x de maandelijkse huur
  • Het betreft een nieuwbouwwoning, bezichtigingen zijn wegens de bouw helaas nog niet mogelijk, je huurt van impressies en plattegronden.
  • Bij dit appartement kan een parkeerplaats gehuurd worden in de onderliggende parkeergarage voor 165,00 per maand (incl. 15,00 servicekosten).
  • Oplevering in overleg, september/oktober 2024

 

Disclaimer

Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-9-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
64,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.890,-
Servicekosten
35,-
Totale huurprijs
€ 1.925,-