Verhuurd: Woning Gevers Deynootweg in Den Haag

Modern 3 kamer appartement aan de boulevard van Scheveningen met schitterend uitzicht op het strand, de pier en de zee.

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Bellentableau met trappenhal en lift. Lift naar 6e etage. Hal met toegang appartement. Ruime L-vormige hal. In de hal bevinden zich een apart toilet en een ruime inloop garderobe kast (voormalige badkamer). Ruime woonkamer met schitterend uitzicht over de zee. Open keuken met diverse inbouwapparatuur. Aparte ruime bijkeuken die dienst doet als opslagruimte, maar waar ook de wasmachine staat. Dit appartement heeft twee slaapkamers, waarvan er nu een is ingericht als een kantoor. De grote, master-slaapkamer heeft een luxe annex badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Daarnaast heeft deze slaapkamer een balkon met uitzicht op zee. Het appartement heeft de beschikking over een berging (2.2x1.5m) in de onderbouw. Tevens kunt u een privé-parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage erbij huren voor een meerprijs van 200 euro per maand.

Omschrijving

Deze schitterende woning is gelegen op de 6e etage van de "Emma Staete" in Scheveningen. Direct aan zee gelegen met balkon. Fantastisch weids uitzicht op strand, zee en de Pier en direct aan de Boulevard. De mooist denkbare zonsondergangen vanuit uw raam of balkon!
Let op: Dit is een geheel gemeubileerde woning!

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 15-5-2024
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
6e etage
Oppervlakte
75,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.970,-
Meubileringskosten
75,-
Servicekosten
30,-
Totale huurprijs
€ 2.075,-