Verkocht: Woning Morelstraat 4 6 in Den Haag

Unieke dubbele bovenwoning met 4 slaapkamers en ondergelegen garage en tuin

Indeling

Morelstraat 4:
Entree van de woning op straatniveau, hal met binnendeur naar de ondergelegen garage, via trap naar 1e verdieping. Overloop met toilet. Open woon/-eetkamer aan de voorzijde gelegen, voorzien van glas in lood bovenlichten en vaste kast. Achterslaapkamer met vaste kast en dubbele openslaande deuren naar het terras. Aan de achterzijde van de woning heeft u tevens toegang tot de keuken met diverse inbouwapparatuur en deur naar
een zonnig terras op het zuidoosten. Via trap naar de ondergelegen tuin op het zuid-oosten met achterom.
2e verdieping:
Overloop met toilet en 2 vaste kasten waarvan 1 gebruikt wordt als opstelplaats voor cv-combiketel.Royale voorslaapkamer met schouw, voorzien van glas in lood bovenlichten. Tussengelegen badkamer voorzien van ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel. Achterslaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon.

Morelstraat 6:
Ondergelegen garage van maar liefst 12,12 meter diep voorzien van dubbele deuren, vaste kasten, oude toiletaansluiting (niet meer in gebruik) en een aan de achterzijde gelegen kamer van 3.63x3.57m welke voor diverse doeleinde is te gebruiken met dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Voor de afmetingen van de kamers verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Omschrijving

Unieke dubbele bovenwoning op hoek gelegen met 4 slaapkamers, 2 balkons, tuin op het zuid-oosten en riante ondergelegen garage van maar liefst ca. 38 m² oppervlakte. Bent u op zoek naar een unieke woning met mogelijkheden om kantoor/praktijk/werkplaats aan huis te hebben, dubbele bewoning te hebben of een ruimte om uw oldtimer te kunnen parkeren dan is dit een unieke kans in de gezellige Vruchtenbuurt.
Omgeving:
Gelegen nabij winkels aan de Vlierboom- en Appelstraat, Goudsbloemlaan en Fahrenheitstraat, openbaar vervoer, diverse scholen, strand, zee en duinen, diverse sportfaciliteiten in de Bosjes van Pex zoals tennis, voetbal, hockey, paardrijden en handbal.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond;
- Bouwjaar: 1929;
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas;
- Woonoppervlakte: 126m2. Garage oppervlakte: 37,4m2;
- Energielabel:
- Parkeervergunning;
- Multifunctioneel te gebruiken woning welke inzetbaar is voor diverse doeleinden;
- De lood- /asbest- en ouderdomsclausules zijn van toepassing;
- Model VBO-koopakte van toepassing.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan
.

Details over de woning

Overdracht

Vraagprijs
€ 605.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwvorm
Eindwoning
Bouwjaar
1929

Ligging

Buurt
Vruchtenbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e + 2e etage
Indeling woning

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
125,8 m2
Perceeloppervlakte
112,0 m2
Overige inpandig
125,8 m2
Inhoud
660,0 m3
Geb.buitenruimte
16,5 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Warm water
C.V. Ketel
Verwarming
Energielabel