Verhuurd: Woning Vleerstraat in Den Haag

Fraai 3 kamer appartement met berging

Indeling

Open portiek, trap naar de eerste verdieping. Entree appartement, L-vormige hal, met meterkast, modern toilet met vrijhangend closet. Ruime kamers en suite, die nog voorzien zijn van de originele suiteseparatie met vier vaste kasten, schuifdeuren met glas-in-lood en marmeren schouwen. De voorkamer (5,58x2,85m) werd gebruikt als woonkamer, de achterkamer (5,55x2,85m) kan dan als eetkamer of slaapkamer gebruikt worden. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer van ca. 3,50 x 2,25 m. Aan de achterzijde is de grote woonkeuken (4,26x3,45m) gesitueerd. De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur waaronder een vaatwasser, gaskookplaat en oven. Vanuit de achterkamer alsmede de keuken bereikt men het zonnig (op het zuidwesten) gelegen achterbalkon (6,3x1,25m). Moderne, onlangs gerenoveerde, badkamer (2,35x2,43/1,85m), die is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Tevens bevindt zich in de badkamer de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Op de begane grond is ook nog een prive (fietsen)berging gelegen (2x1,27m).

Omschrijving

In het hart van het centrum van Den Haag gelegen, prima onderhouden appartement, rustig gelegen op de eerste verdieping met riante eetkeuken, zonnig balkon op het zuidwesten en een eigen berging op de begane grond. De woning is gelegen aan een rustige weg, op steenworp afstand van het omvangrijke winkel- en uitgaansaanbod van de gezellige Haagse binnenstad. Uitvalswegen en openbaar vervoer zijn binnen enkele minuten te bereiken.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Kortenbos
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
74,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.280,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-