Verhuurd: Woning Piet Heinstraat in Den Haag

Fraai, recent 2 kamer appartement in het gezellige Zeeheldenkwartier

Indeling

Gezamelijke entree. Trap naar tweede etage. Overloop. voorkamer is een slaapkamer van 4,5x4 met mooie glas-in-lood ramen. Achterkamer/ woonkamer 6x4,5. Met nieuwe keuken. In het kleine gangetje naar de slaapkamer bevindt zicht een eigen nette badkamer met douche en toilet. En een aansluiting voor wasmachine en droger

Omschrijving

Dit fraaie gemoderniseerde appartement (incl. nieuwe keuken en badkamer) is gelegen in de gezellige Piet Heinstraat en nabij de winkelstraat Zoutmanstraat. Openbaar vervoer (bus 24 en tram 17) in de directe nabijheid. In 10 minuten lopen bent u in het centrum van Den Haag met veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid (met parkeervergunning). Zodra renovatie gereed is volgen er meer foto's.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Junior Verhuurspecialist

Liana Geworgian

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Zeehelden Kwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.165,-
Water
25,-
Stoffering
30,-
Servicekosten
30,-
Totale huurprijs
€ 1.250,-