Moerwijk-Noord

Een woning huren in Moerwijk-Noord betekent dat je gaat wonen in een van de drukste buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Troelstrakade, Brinckerinckstraat en Rederijkerstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. De meest aangeboden huurwoningen in Moerwijk-Noord zijn kamers met een gemiddelde huurprijs van 400 tot 500 euro. Maar ook appartementen kan je huren in Moerwijk-Noord met een gemiddelde huurprijs van 1069 euro. Huurwoningen in Moerwijk-Noord staan gemiddeld 17 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Moerwijk-Noord

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Moerwijk-Noord een buurt die behoort tot de goedkoopste buurten van de stad. Een woning in Moerwijk-Noord kost gemiddeld 622 euro. Dat is 46% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Moerwijk-Noord is een woning gemiddeld 33m2 groot.

Dagen in verhuur

In Moerwijk-Noord staan huurwoningen gemiddeld 21 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 34%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 10% 65-plus.

25-65 jaar

In Moerwijk-Noord zijn 57% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Moerwijk-Noord is een buurt in Den Haag met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 10% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 34%.

Kenmerken huizen te huur in Moerwijk-Noord

Prijscategorien

Moerwijk-Noord heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. In de prijcategorie tot 800 euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 76% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van 800 tot 1200 euro (19%).

Kamers

In Moerwijk-Noord wordt een 3 kamer woning het meest aangeboden (33%). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (23%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Moerwijk-Noord in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een kamer is met stipt de meest aangeboden soort woning in Moerwijk-Noord (81%). In de top 3 staan tevens een appartement (14%) en een huis (5%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 3% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Moerwijk-Noord. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 7% van de huurwoningen een balkon.