Transvaalkwartier-Midden

Wonen in Transvaalkwartier-Midden is wonen in een van de drukkere buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Graskopstraat, Scheepersstraat en Beijersstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. De meest aangeboden huurwoningen in Transvaalkwartier-Midden zijn huizen met een gemiddelde huurprijs van 1100 tot 1200 euro. Maar ook kamers kan je huren in Transvaalkwartier-Midden met een gemiddelde huurprijs van 488 euro. Huurwoningen in Transvaalkwartier-Midden staan gemiddeld 28 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Transvaalkwartier-Midden

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Transvaalkwartier-Midden een buurt die behoort tot de goedkoopste buurten van de stad. Een woning in Transvaalkwartier-Midden kost gemiddeld 881 euro. Dit gemiddelde is 24% goedkoper dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Transvaalkwartier-Midden is een woning gemiddeld 67m2 groot.

Dagen in verhuur

In Transvaalkwartier-Midden staan huurwoningen gemiddeld 28 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 40%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 11% 65-plus.

25-65 jaar

In Transvaalkwartier-Midden zijn 52% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Transvaalkwartier-Midden is een buurt in Den Haag met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 11% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is zeer hoog, namelijk 40%.

Kenmerken huizen te huur in Transvaalkwartier-Midden

Segmenten

In Transvaalkwartier-Midden komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment 800 tot 1200 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (38% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van tot 800 euro. 38% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Kamers

In Transvaalkwartier-Midden wordt een 4 of meer kamer woning het meest aangeboden (63%). Daarna worden 1 kamer woningen aangeboden (13%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Transvaalkwartier-Midden in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een huis is met stipt de meest aangeboden soort woning in Transvaalkwartier-Midden (42%). In de top 3 staan tevens een kamer (33%) en een appartement (25%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 6% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Transvaalkwartier-Midden. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 13% van de huurwoningen een balkon.