Visserijbuurt

Een woning huren in Visserijbuurt betekent dat je gaat wonen in een van de rustigere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Marcelisstraat, Badhuisstraat en Jacob Vermijstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is veel aanbod voor diverse budgetten. De meest aangeboden huurwoningen in Visserijbuurt zijn appartementen met een gemiddelde huurprijs van 1100 tot 1200 euro. Maar ook huizen kan je huren in Visserijbuurt met een gemiddelde huurprijs van 1577 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Visserijbuurt staan woningen gemiddeld 35 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Visserijbuurt

Gemiddelde huurprijs

Visserijbuurt behoort tot 1 van de goedkopere buurten in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Visserijbuurt ligt op 1073 euro. Dit gemiddelde is 8% goedkoper dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Visserijbuurt is een woning gemiddeld 89m2 groot.

Dagen in verhuur

In Visserijbuurt staan huurwoningen gemiddeld 40 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 27%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 22% 65-plus.

25-65 jaar

In Visserijbuurt zijn 52% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Visserijbuurt is een buurt in Den Haag met weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 22% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is laag, namelijk 27%.

Kenmerken huizen te huur in Visserijbuurt

Segmenten

In Visserijbuurt komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment 800 tot 1200 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (37% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van tot 800 euro. 34% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Kamers

Visserijbuurt kent het meeste aanbod van 1 kamer woningen (52% van het aanbod). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (33%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Visserijbuurt in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Visserijbuurt (78%). In de top 3 staan tevens een huis (13%) en een kamer (9%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 6% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Visserijbuurt. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 15% van de huurwoningen een balkon.