Zijden. Steden en Zichten

Een woning huren in Zijden. Steden en Zichten betekent dat je gaat wonen in een van de drukste buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Vrederustlaan, Melis Stokezijde en Kortestede waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is veel aanbod voor diverse budgetten. De meest aangeboden huurwoningen in Zijden. Steden en Zichten zijn appartementen met een gemiddelde huurprijs van 1000 tot 1100 euro. Maar ook kamers kan je huren in Zijden. Steden en Zichten met een gemiddelde huurprijs van 610 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Zijden. Steden en Zichten staan woningen gemiddeld 36 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Zijden. Steden en Zichten

Gemiddelde huurprijs

Zijden. Steden en Zichten behoort tot 1 van de goedkoopste buurten in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Zijden. Steden en Zichten ligt op 841 euro. Dat is 28% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Zijden. Steden en Zichten is een woning gemiddeld 67m2 groot.

Dagen in verhuur

In Zijden. Steden en Zichten staan huurwoningen gemiddeld 43 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 36%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 13% 65-plus.

25-65 jaar

In Zijden. Steden en Zichten zijn 56% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is Zijden. Steden en Zichten een buurt met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 13% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 36%.

Kenmerken huizen te huur in Zijden. Steden en Zichten

Prijscategorien

Zijden. Steden en Zichten heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. In de prijcategorie tot 800 euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 58% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van 800 tot 1200 euro (33%).

Kamers

In Zijden. Steden en Zichten wordt een 3 kamer woning het meest aangeboden (54%). Daarna worden 4 of meer kamer woningen aangeboden (23%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Zijden. Steden en Zichten in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Zijden. Steden en Zichten (67%). In de top 3 staan tevens een kamer (28%) en een huis (6%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 0% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Zijden. Steden en Zichten. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 18% van de huurwoningen een balkon.