Bloemenbuurt-Oost

Wonen in Bloemenbuurt-Oost is wonen in een van de drukkere buurten van Den Haag. Populaire straten zijn Segbroeklaan, Asterstraat en Sneeuwbalstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Bloemenbuurt-Oost worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 1300 en 1400 euro. Maar ook huizen kan je huren in Bloemenbuurt-Oost met een gemiddelde huurprijs van 782 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Bloemenbuurt-Oost staan woningen gemiddeld 33 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Bloemenbuurt-Oost

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Bloemenbuurt-Oost een buurt die behoort tot de goedkopere buurten van de stad. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Bloemenbuurt-Oost ligt op 1119 euro. Dat is 4% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Bloemenbuurt-Oost is een woning gemiddeld 79m2 groot.

Dagen in verhuur

In Bloemenbuurt-Oost staan huurwoningen gemiddeld 45 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 30%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 19% 65-plus.

25-65 jaar

In Bloemenbuurt-Oost zijn 55% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Bloemenbuurt-Oost is een buurt in Den Haag met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 19% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is laag, namelijk 30%.

Kenmerken huizen te huur in Bloemenbuurt-Oost

Segmenten

Bloemenbuurt-Oost heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. In de prijcategorie 1200+ euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 50% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van 800 tot 1200 euro (28%).

Kamers

Bloemenbuurt-Oost kent het meeste aanbod van 4 of meer kamer woningen (43% van het aanbod). Daarna worden 3 kamer woningen aangeboden (23%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Bloemenbuurt-Oost in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Bloemenbuurt-Oost (71%). In de top 3 staan tevens een huis (16%) en een kamer (13%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 2% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Bloemenbuurt-Oost. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 35% van de huurwoningen een balkon.