Oostbroek-Noord

Wonen in Oostbroek-Noord is wonen in een van de drukkere buurten van Den Haag. Populaire straten zijn De la Reyweg, Apeldoornselaan en Lunterenstraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. De meest aangeboden huurwoningen in Oostbroek-Noord zijn kamers met een gemiddelde huurprijs van 500 tot 600 euro. Maar ook appartementen kan je huren in Oostbroek-Noord met een gemiddelde huurprijs van 1139 euro. Huurwoningen in Oostbroek-Noord staan gemiddeld 20 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Oostbroek-Noord

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Oostbroek-Noord een buurt die behoort tot de goedkoopste buurten van de stad. Een woning in Oostbroek-Noord kost gemiddeld 770 euro. Dat is 34% goedkoper dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Oostbroek-Noord is een woning gemiddeld 41m2 groot.

Dagen in verhuur

In Oostbroek-Noord staan huurwoningen gemiddeld 23 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 33%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 7% 65-plus.

25-65 jaar

In Oostbroek-Noord zijn 61% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Oostbroek-Noord is een buurt in Den Haag met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 7% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 33%.

Kenmerken huizen te huur in Oostbroek-Noord

Segmenten

In Oostbroek-Noord komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment tot 800 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (65% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 1200+ euro. 20% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Aantal kamers

In Oostbroek-Noord wordt een 3 kamer woning het meest aangeboden (60%). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (16%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Oostbroek-Noord in vergelijking met heel Den Haag.

Type woning

Een kamer is met stipt de meest aangeboden soort woning in Oostbroek-Noord (65%). In de top 3 staan tevens een appartement (32%) en een huis (3%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 2% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Oostbroek-Noord. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 15% van de huurwoningen een balkon.