Bohemen en Meer en Bos

Een woning huren in Bohemen en Meer en Bos betekent dat je gaat wonen in een van de drukkere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Elisabeth Brugsmaweg, Dovenetelweg en Narcislaan waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Bohemen en Meer en Bos worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 1200 en 1300 euro. Maar ook huizen kan je huren in Bohemen en Meer en Bos met een gemiddelde huurprijs van 2204 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Bohemen en Meer en Bos staan woningen gemiddeld 46 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Bohemen en Meer en Bos

Gemiddelde huurprijs

Bohemen en Meer en Bos behoort tot 1 van de duurdere buurten in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Bohemen en Meer en Bos ligt op 1308 euro. Dat is 13% duurder dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Bohemen en Meer en Bos is een woning gemiddeld 82m2 groot.

Dagen in verhuur

In Bohemen en Meer en Bos staan huurwoningen gemiddeld 56 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 17%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 39% 65-plus.

25-65 jaar

In Bohemen en Meer en Bos zijn 46% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is Bohemen en Meer en Bos een buurt met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 39% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is zeer laag, namelijk 17%.

Kenmerken huizen te huur in Bohemen en Meer en Bos

Segmenten

Bohemen en Meer en Bos heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. In de prijcategorie 1200+ euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 49% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 800 tot 1200 euro. 32% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Aantal kamers

Bohemen en Meer en Bos kent het meeste aanbod van 3 kamer woningen (29% van het aanbod). Daarna worden 4 of meer kamer woningen aangeboden (29%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Bohemen en Meer en Bos in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Bohemen en Meer en Bos (75%). In de top 3 staan tevens een huis (19%) en een kamer (7%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 12% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Bohemen en Meer en Bos. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 30% van de huurwoningen een balkon.